Sunday, January 16, 2011

van mooie sexy latin vrouwen.

Volg deze 6 dating regels voor succes bij het verwezenlijken van mooie sexy latin vrouwen.

1. Ziet er goed uit is het allerbelangrijkste voor Latijns-Vrouwen. Krijgen wat leuke kleren en schoenen, mensen willen pronken en goed jurk in Latijns-Amerika latin vrouwen., je kunt niet naar winkelcentrum in pyjama. In Latijns-Amerikaanse landen vrouwen kleden erg leuk, ze houden van hun sexy lichamen, ze zorgen goed voor zichzelf met een goede make-up en plastische chirurgie, ze zijn trots over het feit dat een Latijnse vrouwen, je zal nooit een Latijnse dame uit te gaan m
et die make-up of gym doeken. Ze gaan uit naar winkelcentrum of hogeschool in perfecte staat.kunt merken dat op de luchthavens, kunt u Amerikaanse vrouwen gaan op vakantie in pyjama of een oude jeans, maar Latijnse vrouwen zien! krijgen ze gekleed om indruk te maken! ze willen pronken met de schattige kont, mooie borsten met laag uitgesneden outfit. Het is trendy om te pronken met de borsten!. noodzaak om een aantal goede sport shirts en sportieve Jeans, niet kopen de vlakte Levis je koopt in Amerika latin vrouwen., de jeans hebben worden designer jeans. Door je Nikes uit te komen een aantal leuke kleding schoenen, puntige uiteinden, of ontwerper texas stijl laarzen. In Zuid-Amerika vrouwen graag trendy en flashy doeken in vergelijking met een vliegtuig dress shirt, en een jurk broek. In Latijns-Amerikaanse landen noemen ze he
t polo's en Sport Jeans, ze zijn zeer trendy met flitsende modellen en kleuren, ze zijn erg moeilijk te vinden in een Amerikaanse afdeling kust, bent u beter af ze te kopen in Colombia, Brazilië of Mexico. Jeans kost je ongeveer 80.000 pesos of $ 40 USD en sport t-shirts kan een beetje goedkoper. Zuid-Amerika kan erg heet worden tijdens de dag, jurk comfortabel.2. Sorteren van uw hygiëne en styling latin vrouwen.. Krijg je haar gestyled met gel, spike, kijk naar een aantal Latijns-hete modellen of zangers en kopieer het kapsel. Als je niet veel haar, nog steeds naar beneden te krijgen naar de salon, misschien krijg je kop schoon geschoren. Krijgen een schone regelmatige scheerbeurt, geen gezichtsbeharing. Mannen zijn zo vaak bekritiseerd om ruiken slecht. Krijgen in een reguliere douchen routine zodat u altijd fris ruiken en schoon. Latijns-meisjes dit waarderen, een aantal goede parfum te krijgen (Polo, Hugo Boss of!), Latijns-dames liefde parfums!


3. Mooie Latijnse Vrouwen houden van mannen met goede banen en mannen met geld! lol!, ze haten mannen met een laag betaalde banen en die niet kunnen veroorloven om voor zichzelf te zorgen. Ze komen uit arme gezinnen en zijn opgegroeid met geldproblemen, ze willen een goed leven waar ze goed kunt eten, en de winkel goed en geniet van het leven. Ze houden ervan om goede dingen in het leven te genieten. Als je in de VS of Europa en hebben geld om te reizen naar Latijns-Amerikaanse landen zoals Colombia, Brazilië, Mexico en Argentinië, dan moet je een goede baan al hebben. Gebruik dit in uw voordeel. De eerste vraag Latijns-Chicas of Braziliaanse vrouwen u vragen is "Que Dedicas" of "Wat je doet ', ze uit te leggen in eenvoudige taal. Zij kunnen niet begrijpen alle complexe taken, die in Amerika of Europa. Vrouwen willen een man die heeft enkele ambitie in het leven, hen vertellen over je dromen!, Latijns-meisjes liefde dromers en jongens met grote ambities! latin vrouwen.4. Zorg ervoor dat u up to date zijn met de huidige zaken in Zuid-Amerika, het nieuws kijken en lezen op het internet. Luister naar boven muziek of top 10 albums. Vrouwen niet op prijs domheid, ze willen intelligente mensen te ontmoeten, ze willen er echtgenoot aan zijn intelligente en goed praten, en luiheid is geen excuus voor klinkende dom. Dagelijks Latijns-nieuws is het belangrijk te laten zien je weet alles over de wereld waarin wij wonen Kijk Latijns-TV, Als je veel reist naar Latijns-Amerika, dan zal dit enorm helpen. Als u dat niet doet, plannen maken om te reizen en vertel haar over. Bewijzen dat je bereid en in staat om te plannen vakanties is essentieel in het grote geheel der dingen. Vertel haar noem maar op de exotische stranden in Panama, en de grote locaties die je zag in Argentinië en hoe je gefeest met je vrienden in Brazilië, vrouwen vallen voor deze!

5. Drink niet te veel rum!. Dit zal nooit winnen elk Latijns-beauty's hart. Als je al je tijd zuipen en geen aandacht aan de chias, is het tijd om een stap terug te nemen en pick-up een aantal goede gewoonten. Het nemen van uw dame voor een drankje is prima, vooral als je haar naar cocktails krijgen op een mooie lounge Latin Lounge, maar geef ze de indruk dat je er woont zal je absoluut nergens snel.

http://www.youtube.com/watch?v=7oqIy-dOWSI

6. Als je liefde NBA, NFL of voetbal en genieten van het kijken naar het spel met uw vrienden, dan is dat prima. Als je sport je religie dan heb je misschien een probleem. Als je serieus bent over dating Latijns-mujeres / Latin Chicas / Paisas van Medellin te stoppen dreunen honkbal statistieken, ranting over oneerlijke scheidsrechters in het honkbal en het aanroepen van de staking en controleert constant de score van Dallas Cowboys en New York Yankee games. Naar de Latijnse dames, sport volledig saai, en vele interpreteren de obsessie als een totaal gebrek aan denken, creativiteit of inspiratie. Miljoenen meisjes hou van sport ook, en wroeten voor hetzelfde team is geweldig, maar je passie niet in een dating discussieonderwerp. Stop met het innemen over de Superbowl of Lakers.